Поштовани купци,

 
Обавештавамо Вас да за правна лица нудимо посебне погодности на целокупан асортиман из наше понуде, осим ауто сијалица.
Пошаљите поруџбину са одабраним производима (према упутству које се налази испод овог текста), и ми ћемо Вам у најкраћем року послати понуду са посебним попустима до 30%,у зависности од количине поручене робе.
 
УПУТСТВО:
 
  1. Селекцију жељених производа и количина вршите као при класичној куповини - стављањем у корпу одабраних производа.
  2. Када сте завршили са одабиром жељених производа - у горњем десном углу можете погледати своју КОРПУ и кликните на дугме "ПОШАЉИ ПОРУЏБИНУ"
  3. На страници која ће Вам се потом отворити ( КОРАК 1: ОПЦИЈЕ ПОРУЏБИНЕ ) одаберите да ли желите да се региструјете или желите да поруџбину реализујете као гост  (слика испод)
  4. Потом кликните на дугме НАСТАВИ
  5. КОРАК 2: ДЕТАЉИ ПЛАЋАЊА - ИСПУНИТЕ СВА ПОТРЕБНА ПОЉА ! Обавезно унесите податке означене на слици у пољу 2 (подаци о фирми)
  6. Потом кликните на дугме НАСТАВИ
  7. На следећој страници KOРAK 4: НАЧИН ИСПОРУКЕ у поље обележено на слици испод унесите напомену да желите од нас ПОНУДУ ЗА ПРАВНА ЛИЦА - напомињемо да горе наведени услови ВАЖЕ ИСКЉУЧИВО ЗА ВЕЋЕ ПОРУЏБИНЕ !
  8. На страници  KOРAK 5: НАЧИН ПЛАЋАЊА одаберите редоследом као на слици и евентуално унесите напомену која је везана за ову врсту трансакције:
  9. На страници KOРAK 6: ПОТВРДИ ПОРУЏБИНУ видећете комплетну наруџбеницу са инструкцијама (нашим бројем рачуна ) за плаћање:

Потом кликните на дугме:

У најкраћемо периоду од нас ћете добити најбољу могућу понуду за поручену робу.

Попусти (рабати) условљени су искључиво количином поручене робе, а све у циљу проширења наше продајне мреже на обострано задовољство.

 

ХВАЛА ВАМ НА УКАЗАНОМ ПОВЕРЕЊУ